Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Toa Ingnika

 
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Toa Ingnika

Jaka jest moja recenzja?
do bani
45%
 45%  [ 11 ]
bardzo słaba
12%
 12%  [ 3 ]
słaba
12%
 12%  [ 3 ]
średnia
12%
 12%  [ 3 ]
dobra
4%
 4%  [ 1 ]
bardzo dobra
12%
 12%  [ 3 ]
Wszystkich Głosów : 24

Autor Wiadomość
Toa_Rafi



Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Nogerofus Nui (a naprawdę Radom)

Post Toa Ingnika
Siemka, dzisiaj byłem w sklepie, i miałem 80 zeta, więc od razu poleciałem kupić se jakiegos seta Mrugnięcie . I oto znalazłem naszego Toa Życia. Dobra, zaczynamy, sorx, ale oszczędzę sobie obrazków i komiksu na koniec.
OPAKOWANIE

1.Przód
Widzimy Toa, który leci na swojej desce prosto na nas. Pod nim widnieją witryna [link widoczny dla zalogowanych] , kryteria wiekowe, kod produktu, i logo Lego (jak się rymneło xD). Nad nim widnieje napis: Toa Ignika, jeszcze wyżej BIONICLE, a jeszcze wyżej nasz ptaszek, oznaka roku 2008 .
2.Tył
Na środku stoi nasz Toa Życia, pod nim wykaz Phantoka i Matoran, niżej jakieś paluchy xD, logo Lego i kod produktu. Na górze nasz ptaszek, kod B.I.O , który przydaj sie w grze Battle for Power, witryna [link widoczny dla zalogowanych] , bardzo krótka instrukcja strzelania z Midak Blastera, nasz ptaszek, napis BIONICLE i napis Toa Ignika
3.Lewy bok
Witryna BIONICLE, obazek z Toa i jego deską, ptaszek, napis BIONICLE. napis Toa Ignika, logo Lego i kod produktu
4. prawy bok
identycznie jak na lewym boku, tylko zamiast Igniki na desce mamy ostrzeżenia w różnych językach


ZAWARTOŚĆ


1.Toa Ignika
Midak Blaster razem z kulkami, Kanohi Ignika, jeden naramiennik Inika, 2 nakolanniki inika, 1 tułów Piraka, 4 nogi Rakishi i wiele innych Rozbawiony
2.Deska
Patyczki, ostrza Brutaki, miecz Jallera, 2 miecze Kiropa, 2 skrzydła Kopaki i jakieś patyczki, długie i krótkie części, i takie wypukłe półkole xD.
3. Kanohi Ignika (opis)
Maska, która jako otwór do patrzenia i oddychania ma jakiegos ludzika, jest dziwnego kształtu, koloru srebrnego... Co tu opisywać, jak się obejrzy film Barraki, to tam będzie, tylko TA Ignika jest troche dłuzsza, i nie jest złota, tylko srebrna


PODSUMOWANIE

Toa Ignika to bardzo ładny produkt, zachecam gorąco do kupna, Toa Życia wygląda przepieknie na swojej ogromnej desce. Mam tylko jedno zastrzeżenie: PO CO DO CHOROBY JASNEJ ON MA NA PLECACH TO DO ŁĄCZENIA SIĘ Z MATORAN!!!!! PRZECIEŻ "Matoranin Życia" NIE ISTNIEJE!!!!
xD
Sob 18:51, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
NH



Dołączył: 26 Paź 2006
Posty: 388
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Z podziemi Drinca Nui

Post
Recka słaba, oj słaba... 5/10
To "do łączenia sie z matoran" służy do podczepiania miecza...
Zresztą, to nie musiałby być Matoranin Życia. Lewa łączy się Matoraninem ŚWIATŁA Tanmą.


Ostatnio zmieniony przez NH dnia Sob 19:00, 22 Mar 2008, w całości zmieniany 1 raz
Sob 18:59, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Toa_Rafi



Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Nogerofus Nui (a naprawdę Radom)

Post
Tanma to Świetlny Matoranin POWIETRZA.

NIEPRAWDA - NN
Sob 19:02, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Lemonardo
Moderator Czatu


Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 4289
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa

Post
Toa_Rafi napisał:
Tanma to Świetlny Matoranin POWIETRZA.


Za tego posta dostajesz nagrodę "Kohlii-Heada" 2008. Tanma ma tylko kolor zielony, ale jest Matoraninem Światła.



Ostatnio zmieniony przez Lemonardo dnia Sob 19:08, 22 Mar 2008, w całości zmieniany 1 raz
Sob 19:07, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Toa_Rafi



Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Nogerofus Nui (a naprawdę Radom)

Post
Dla mnie, zielony to powietrzny, a nigdzie nie ma napisane, że jest Matoraninem Światła ><
Sob 19:09, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Lemonardo
Moderator Czatu


Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 4289
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa

Post
Toa_Rafi napisał:
Dla mnie, zielony to powietrzny, a nigdzie nie ma napisane, że jest Matoraninem Światła ><


Eee... Zielony to "powietrzny", tak? A co z:
-Lehvakiem (Kwas)
-Lehvakiem Kal (Próżnia)
-Lerahkiem (Trucizna)
-Zielonym Vahki (Zawsze mi się mylili) (Brak żywiołu)
-Keelerahkiem (Paraliż jeśli dobrze pamiętam)
-Ehlekiem (Brak żywiołu/Elektryczność jako moc)
-Gorast (Cień)
A to że Tanma i spólka to Matoranie Powietrza to wiemy od samego Grega Farshteya. Jak nie wiesz kto to, to nie wiesz nic...

Sob 19:13, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Kraahkan



Dołączył: 13 Mar 2008
Posty: 79
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5

Post
Oczywiście, że jest. Wszędzie, gdzie pisze się o Tanmie, pisze się, że to przywódca Matoran Światła. Zielony to tylko kolor, jak u Takuy - czerwony i niebieski.
Sob 19:15, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Toa_Rafi



Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Nogerofus Nui (a naprawdę Radom)

Post
<spada z krzesła> <wala sie na podłodze> <umiera ze smiechu>

Tak, wiem, że oni to Matoranie Światła, ale to tak, jak powiedzieć, że Tahu jest Toa, a kiedy sie pyta jakim, to się mówi: od samego Grega wiemy, że Tahu to Toa.

Bardzo wesoły Przecież jest Matoraninem Światła, ale tez powietrza
Sob 19:16, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Lemonardo
Moderator Czatu


Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 4289
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa

Post
Toa_Rafi napisał:
Bardzo wesoły Przecież jest Matoraninem Światła, ale tez powietrza


<spada z krzesła> <wala sie na podłodze> <umiera ze smiechu>
Nie. Tanma jest tylko i wyłącznie Matoraninem Światła. Nie można mieć dwóch żywiołów. (Takanuva to wyjątek, ale jemu odessali tłuszcz... znaczy się świało.)

Sob 19:21, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Toa_Rafi



Dołączył: 19 Sty 2007
Posty: 39
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Nogerofus Nui (a naprawdę Radom)

Post
(hej, ściągnąłeś to, co napisałes na początku xDDDDDD)
Odessali mu tylko połowę światła (mowa o takanuvie xD) bo jeszcze mógł nim strzelać. No dobra, co do Tanmy to poddaję się xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sob 19:25, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Tahtorak
Dawny Moderator


Dołączył: 23 Sty 2007
Posty: 902
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Ja tam sobie tłumaczę, że Tanma jest "Lev-toranem"(Le+Av+Matoran).
Oczywiście ma to tylk ozwiązek z jego zielonym kolorem.
Tego określenia używam do nie dawna(w domu Rozbawiony ) (ale oczywiście wiem, że Tanma jest Av).


Co do samej recenzji. Jest baaardzo krótka. Na przyszłość pisz więcej.
5,5/10.
Sob 19:37, 22 Mar 2008 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin