Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Rakshi Stars

 
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Rakshi Stars
Autor Wiadomość
Storm02



Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 156
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: jestem?

Post Rakshi Stars
Kolejna recka stara. Recka Rakshi:

Zdjęć opakowania nie dałem bo są te same cechy co w innych pudełkach starsów.
Ale dam numer setu:7138

Teraz części, jest ich 16 w tym złoty klocek czyli mamy 17 części:

Lista:

1 Żółty garb z głową rakshi.
2 Żółte dłonie bara manga
2 Żółte stopy mrocznych matoran

1 szare ciało Photoka
2 szare nogi Tanmy
2 Szare ręce Tanmy
1 Szara noga Soleka

2 Bronie Guurahka

2 Jasnoszare podwójne złączniki

1 Czarny klocek

Złoty klocek


Złoty klocek(Daje tarczę dla Tahu):


Widok z przodu(Nawet nieźlle, ale wygląda jakby...gruby. Kolorki pasują do siebie, tylko gdyby miał trochę więcej żółtego było by nieźle.Rakshi ma równe 15cm wysokości):


Widok z boku(mówię wam że jest gruby, mało ciekawie i brak naramienników i dobrze że ich nie ma, bo by głupio wyglądał.):


Widok z tyłu(widać mu "tyłek" XD, a tak w ogóle to dobrze że nie można wkładać tam kraatę bo by przeszkadzały w budowie, z tyłu garba widać wgłębienie co jest nie potrzebne.):


Poza(jak) z pudełka(Znajdujące się w tle krople do nosa to tylko wyjątek):


Bitwa(Rakshi vs. Takanuva, kto wygra?(oczywiście że Takanuva):


Opinia:
Pozytywy:
-Kolory
-Głowa i garb
Negatywy:
-Za gruby
-Kolce mogły by być lepsze

Ocena:8/10


Ostatnio zmieniony przez Storm02 dnia Wto 19:33, 19 Sty 2010, w całości zmieniany 2 razy
Wto 16:21, 19 Sty 2010 Zobacz profil autora
Wojtek17



Dołączył: 01 Gru 2009
Posty: 218
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z wyspy Nui-Nui

Post
No to tak: Trochę mało oppisów, ale recka całkiem dobra. Za to rahkshi jest fajny.
Recka 8/10, Rahkshi 8.9/10
Wto 16:31, 19 Sty 2010 Zobacz profil autora
matiozof



Dołączył: 29 Paź 2009
Posty: 172
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
troche mało o jego budowie o pudełku nic nie ma (też nie wiem po co pudełko ale jednak) i zmien nazwe tematu z rakshi na rahkshi najwiekszym plusem jest sam fakt ze pojawiła sie recenzja rahkshi dowiedizałem się sporo rzeczy
Wto 16:44, 19 Sty 2010 Zobacz profil autora
Nocturn



Dołączył: 10 Maj 2008
Posty: 607
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

Post
Recka bardzo słaba. Idea miniaturek mi się nie podoba dlatego gdy sobie kupie jakiegoś Starsa to go zaraz przerobię. Mógłbyś sobie zamówić za darmo z Lego Service 4 łączniki Carapara i jego ręce i od MNa małego nakolanniki. I już masz Rahkshi normalnych rozmiarów. Ja tak przynajmniej mam zamiar zrobić. Dam ci za reckę 3/10 bo opisów strasznie mało a za set 6/10.
Wto 17:40, 19 Sty 2010 Zobacz profil autora
Storm02



Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 156
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: jestem?

Post
Recka została zaktualizowania tak samo jak w przypadku Takanuvy.
Wto 19:32, 19 Sty 2010 Zobacz profil autora
Kraahkanuva



Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 766
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nynrah/Toruń Ranga: Przywódca BCF

Post
Recka jest bądź co bądź beznadziejna (brak sensownych opisów, mało własnych opinii, całość napisana w mniej niż 5 minut), ale sam set jak dla mnie jest świetny. I ludzie! Zacznijcie np. opisywać wszystkie nowe części, niż robić jakieś głupie, zbędne spisy elementów.
Wto 19:37, 19 Sty 2010 Zobacz profil autora
Toa Protodermis
Administrator


Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 2090
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Zamykam na życzenie założyciela
Śro 20:20, 20 Sty 2010 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin