Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Tarduk czyli agori z charakterem

 
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Tarduk czyli agori z charakterem
Autor Wiadomość
11vakama11



Dołączył: 11 Gru 2008
Posty: 61
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5

Post Tarduk czyli agori z charakterem
wiem że recka słaba więc dajcie mi trochę czasu to ją poprawię


Ostatnio zmieniony przez 11vakama11 dnia Czw 20:05, 12 Lut 2009, w całości zmieniany 2 razy
Czw 16:51, 12 Lut 2009 Zobacz profil autora
Akamai



Dołączył: 22 Paź 2008
Posty: 1527
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: mam wiedzieć?

Post
Opisy? Po co? Nie wiem, naprawdę. Może byś napisał więcej co o nim sądzisz, a nie uzasadnienie: Wg. mnie set zasługuje na 10/10 Dlaczego? Jest wygodny, pozowalny? Co jeszcze potrafi oprócz tego co widać na zdjęciach?
Czw 17:03, 12 Lut 2009 Zobacz profil autora
-Derion-
Dawny Moderator


Dołączył: 05 Gru 2005
Posty: 1830
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Gdańsk

Post
Foto recenzja?
LuL
Twoje zdjęcia raz, nie mówią same za siebie bo wyglądają tak jakby z zadania "napisz opis do ilustracji". Tak jakby ktoś miał koncepcje na recenzje, zrobił w tym celu odpowiednie zdjęcia, i nie chciało mu się tej koncepcji dokończyć.
Poza tym fotografie są niewyraźne, zmień aparat.

P.S. Do zmniejszania formatu proponuje chociażby Paint

Czw 17:07, 12 Lut 2009 Zobacz profil autora
Kraahkanuva



Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 766
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nynrah/Toruń Ranga: Przywódca BCF

Post
Napisz może jakiej opinii się spodziewałeś na temat... tego czegoś.
Recenzja beznadziejna, to raczej jakaś rzeź niewiniątek niż recenzja. Zdjęcia tak duże że mogą zabic słabgy komputer, do tego niewyraźne. Może zamiast Bionicle poproś rodziców o aparat cyfrowy, bo ten którym robiłeś zdjęcia pochodzi chyba z XIX wieku! Jeżeli na takowy cię nie stać, to odpuść robienie sobie jakichkolwiek zdjęć które masz zamiar pokazywać obcym ludziom na forum internetowym. Popraw sie. No i gdzie tu opisy? Nijak to podpada pod recenzję.
1/10
Sam Tarduk nadal będzie dla mnie najgorszym Agori. Wogóle lego miąło beznadziejny pomysł cofając Agori w ewolucji i stawiając go na dwóch nogach. Zesk to co innego. -_- Takie robienie drugiego czworonoga w serii na siłę...
Czw 17:54, 12 Lut 2009 Zobacz profil autora
Matix



Dołączył: 24 Wrz 2008
Posty: 231
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Ziemia

Post
Agori: 9,9/10
Recenzja: 1/10

Wady:
-pazury wyglądają jakby Tarduk je trzymał.
To chyba wszystkie wady.

Nie używaj Painta!!! On kompletnie zmienia obraz. Lepiej użyj Gimpa. Możesz go pobrać [link widoczny dla zalogowanych]. I rób zdjęcia z trybem Macro (lub jakoś tak). Chodzi o ten z kwiatkiem. Służy do robienia zdjęć z bliska. Oczywiście lampy błyskowej też (piorun). No i jeszcze opisy. Dlaczego postawiłeś 10/10? Opisz hełm, głowę itp.

Ps. Hełm można wykorzystać jako pazury.
Czw 18:06, 12 Lut 2009 Zobacz profil autora
Mahiki32



Dołączył: 01 Lut 2009
Posty: 24
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Metru-Nui

Post
Bardzo ładny set. Pozowalny, ładnie wygląda.10/10 Bardzo wesoły
Czw 18:10, 12 Lut 2009 Zobacz profil autora
Matoro_Mahri



Dołączył: 26 Sty 2009
Posty: 44
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Post
Recenzja 1/10 ponieważ zdjęcia są bardzo niewyraźne i praktycznie niema opisow. Set 9,9/10 ponnieważ jego chełm przypomina mi troche łeb krowy Bardzo wesoły
Czw 19:43, 12 Lut 2009 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin