Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
RECKA TOA MATA NUI!!!!!!!!

 
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
RECKA TOA MATA NUI!!!!!!!!
Autor Wiadomość
ro1222



Dołączył: 20 Mar 2009
Posty: 29
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: golina nui

Post RECKA TOA MATA NUI!!!!!!!!
tak jak w temacie oto link:http://www.youtube.com/watch?v=-W1yxPO_PqM&feature=channel_page
Nie 10:46, 02 Sie 2009 Zobacz profil autora
Zipekk



Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Post
Bardzo fajna recenzja setu. Można dobrze zobaczyć każdy szczegół. Dzięki, że dodałeś. Nie zmienia to jednak faktu, że nie podoba mi się Mata-Nui(Set 2009)
Nie 12:34, 02 Sie 2009 Zobacz profil autora
Woozie



Dołączył: 10 Maj 2008
Posty: 312
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
A po co zakładałeś nowy temat? Takie rzeczy pisze się w Oficjalnym Temacie Plotek, Spoilerów i Teorii Historii 2009. Zresztą jego recka była już na BZPower. Co innego by było gdybyś sam reckę napisał i ją ty umieścił, a tak proszę któregoś moderatora o zamknięcie tego tematu.
PS. A recka bardzo mi się podoba Wesoły


Ostatnio zmieniony przez Woozie dnia Nie 12:44, 02 Sie 2009, w całości zmieniany 2 razy
Nie 12:40, 02 Sie 2009 Zobacz profil autora
Populus
Dawny Moderator


Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 284
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Woozie napisał:
A po co zakładałeś nowy temat? Takie rzeczy pisze się w Oficjalnym Temacie Plotek, Spoilerów i Teorii Historii 2009. Zresztą jego recka była już na BZPower. Co innego by było gdybyś sam reckę napisał i ją ty umieścił, a tak proszę któregoś moderatora o zamknięcie tego tematu.
PS. A recka bardzo mi się podoba Wesoły

Nie 22:02, 02 Sie 2009 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin