Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Recenzja Lego Bionicle - Tahu Uniter of Fire (71308)

 
Odpowiedz do tematu    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Recenzja Lego Bionicle - Tahu Uniter of Fire (71308)
Autor Wiadomość
Zelt
Moderator


Dołączył: 08 Wrz 2012
Posty: 2488
Przeczytał: 6 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post Recenzja Lego Bionicle - Tahu Uniter of Fire (71308)
[link widoczny dla zalogowanych]

Oficjalnie przyznaje sobie order za bycie największym Slowpoke'iem na forum - robiłem tę reckę przez 2 lata i w sumie nawet nie liczę, że ktokolwiek ją przeczyta. Po prostu wstawiam żeby był komplet, o! xD Także ten tego... enjoy! Wesoły

PS, przy okazji poprawiłem wszystkie zepsute recki Masterów zepsute przez Imageshack. Linki zamieściłem w odpowiednich tematach. Mrugnięcie
Wto 13:21, 30 Sty 2018 Zobacz profil autora
Proton44
Zaklinacz Fantastyki


Dołączył: 04 Wrz 2014
Posty: 806
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Location censored

Post
Recenzja bardzo fajna, najbardziej podobają mi się zdjęcia jak przedstawiasz pozowalność Staha, jedynie brakuje mi porównania wszystkich ognistych postaci z Tahu 2016 i porównanie z Lava Beastem, ale ogólnie bardzo dobrze się czytało. Wesoły

800 Post!
Rok temu gdzieś w podobnych granicach czasowych napisałem 700, czyli na rok przybywa mi około 100 postów. Heh


Ostatnio zmieniony przez Proton44 dnia Wto 13:43, 30 Sty 2018, w całości zmieniany 1 raz
Wto 13:43, 30 Sty 2018 Zobacz profil autora
-Krzyk-
Administrator


Dołączył: 26 Sie 2009
Posty: 1109
Przeczytał: 18 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: ? Gdzie? Jak?

Post
Pomimo opóźnienia materiały z napracowaniem jak ten szanuję i szanować będę Bardzo wesoły
Wto 18:54, 30 Sty 2018 Zobacz profil autora
Smith!
Zaklinacz Bioformerów


Dołączył: 23 Kwi 2016
Posty: 454
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: ŚWIAT

Post
Nie kumam tej aluzji do Onuy i Umaraka przy opakowaniu.

A recenzja, jak zresztą pozostałe jest na bardzo wysokim poziomie. Gratki!
Śro 13:24, 31 Sty 2018 Zobacz profil autora
Ultimo
Moderator


Dołączył: 17 Cze 2009
Posty: 2547
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: przylatuje Jemiołuszka i Czeczotka?

Post
"Na pierwszym planie widzimy Onuę dzierżącego swoje wiertło biegnącego po złotą maskę."

To chyba błąd jakiś. No i piszesz że Tahu z Ptakiem wyglądają najlepiej, ale foty ich połączonej formy nie dałeś.

A tak poza tym spoko, zgadzam się z większością recki.
Śro 16:02, 31 Sty 2018 Zobacz profil autora
Zelt
Moderator


Dołączył: 08 Wrz 2012
Posty: 2488
Przeczytał: 6 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Błąd poprawiony. Foty combo modelu nie dałem podobnie jak w przypadku pozostałych recek Uniterów, bo zostały one zawarte w moim podsumowaniu zimowej fali 2016 wraz z moją opinią na ich temat. Mrugnięcie
Śro 17:39, 31 Sty 2018 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin