Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Glatorian Legends Mata Nui

 
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Glatorian Legends Mata Nui
Autor Wiadomość
Onua Mistika



Dołączył: 20 Lut 2009
Posty: 198
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Słupsk

Post Glatorian Legends Mata Nui

Numer seru: 8989
Imię setu: Glatorian Legends Mata Nui
Cena: 46 PLN
Miejsce zakupu: Eljot, Słupsk, Polska
Czas budowana: ok. 3 min.

Witam w mojej pierwszej galerii. Chciałbym wam przedstawić nowy set pt. Mata Nui. Zapraszam do oglądania:).

Opakowanie i instrukcja

Na opakowaniu ma przedstawionego Mata Nui'ego na tle świecącej na żółto tarczy (jest nawet podobna to tarczy Skrallów) i stoi na pustyni. W prawym dolnym rogu jest napis "Glatorian Legends".

Na tyle pudelka są przedstawieni nowi Glatorianie wraz z reklamą filmu "Bionicle: The Legend Reborn". Jest również B.I.O Kod.

Teraz przybliżenie na B.I.O Kod, który można wpisać na Bionicle.com.

A oto i instrukcja Mata Nui'ego. Mamy na niej napisany wiek, numer, logo LEGO i oczywiście Mata Nui'ego.

Figurka




Teraz nadszedł czas na przedstawienie figurki MN'ego z różnych stron.

A oto porównanie MN'ego z Ackarem. Od razu widać, ze Ackar jest większy, ale MN i tak jest fajniejszy.

A tu już walka Skralla z Wielkim Duchem. Skrall nie ma żadnych szans!

A tu już co innego XD! Tuma i MN! Oby dwaj panowie robią wrażenie.

I poza na wzór z Kanohi Igniki jak Mata Nui powstaje:D!

Podsumowując: Mata Nui jest bardzo fajną i przyjemna figurką pomimo swojego mniejszego wzrostu:). Wadą jest to, że Ignika jest bardzo mała w porównaniu do tej wersji zakładaną na na twarz Toa. Pomimo tej wady Ignika i tak jest bardzo fajna.


Ostatnio zmieniony przez Onua Mistika dnia Śro 15:56, 26 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
Wto 13:40, 11 Sie 2009 Zobacz profil autora
Zipekk



Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Post
Bardzo dobra recenzja. Gratuluję zdobytych setów. Zdjęcia bdb,opis nie za dokładny ani nie niedokładny. Idealny. 10/10
Wto 13:55, 11 Sie 2009 Zobacz profil autora
Woozie



Dołączył: 10 Maj 2008
Posty: 312
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Recka straszne krótka, brak jakichkolwiek szczegółów. Typu nowe części, instrukcja, budowa czy broń.
Nie postarałeś się zbytnio Onua Mistika.
No i jeszcze mógłbyś zmienić nazwę tematu, bo Toa Mata Nui to tytan Rozbawiony
Wto 14:02, 11 Sie 2009 Zobacz profil autora
Populus
Dawny Moderator


Dołączył: 23 Sty 2006
Posty: 284
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Czy wy nie rozumiecie co znaczy słowo "recenzja"?

Recenzja to NIE JEST OPIS.

Więcej opinii, myśli, ocen!
Wto 14:06, 11 Sie 2009 Zobacz profil autora
Kraahkanuva



Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 766
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nynrah/Toruń Ranga: Przywódca BCF

Post
Tak jak mówi Populus. Nie napisałeś recenzji. Nie napisałeś co sądzisz o nowych częściach, a ocena końcowa też wcale nie zachęca, wcale nie zniechęca. Zdjęcia dobre, chociaż tło trochę za ciemne, ale da się nieść. Nie wiem czemu kupiłeś brązowy brystol, zwłaszcza że nie miałeś idealnego oświetlenia.
PS. Muszę wreszcie przerwać tą złą "recenzową" passę swoją recką Maluma. Mam nadzieję że się wkrótce za nią zabiorę.
Wto 17:55, 11 Sie 2009 Zobacz profil autora
SejfMan



Dołączył: 31 Mar 2007
Posty: 2454
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Chojnice

Post
Przecież napisał, że to galeria, nie? 0o

Zdjęcia dobre.
Wto 21:59, 11 Sie 2009 Zobacz profil autora
Axonn



Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 62
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Biłgoraj! :D

Post
Wszystko ładnie, tylko...
ZMIEŃ NAZWĘ TEMATU! TO MATA NUI! (Toa mata nui to tytan wydany na 2-gą połowę 2009!)
Śro 14:14, 26 Sie 2009 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin