Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Dobry Zly i Mroczny

 
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Dobry Zly i Mroczny
Autor Wiadomość
Tony



Dołączył: 04 Lis 2007
Posty: 557
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post Dobry Zly i Mroczny
Uwaga przed przeczytaniem tekstu prosimy skonsultuj sie z lekarzem lub farmacelta

Takanuva

Pudelko jest jak kazdy widzi duze (uwazam ze nie potrzeba zbytni zastanawiac sie nad jego wygladem).
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Maska - na zdjeciu to nie wyszlo ale jest koloru ciemno-szarego + z boku wyglada jak lapa z pazurami .
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Wlocznia swiatla - broni taka mockowata troche i dodatkowo ciezka ale fajnie wyglada .
[link widoczny dla zalogowanych]

Mirdrak skyblaster - nie bardzo podoba mi sie skopiowanie od Hydraxona "mody" na noszenie w ten sposob broni no ale od czego sa czesc do mockowania .
[link widoczny dla zalogowanych]

Takanuva - no i nasz kochany wielkolud .Mam mieszane uczucia co do niego ale wieksza czesc jest pozytywna .Jego nogi sa masywne i maja dobre polaczenie z tlowiem natomiast z rekami jest gorzej wydaje mi sie ze projektanci poszli na latwizne.Jesli chodzi o tlow to jest on calkiem nie zly wykorzystanie rak av-matoran jako "lopatek" dla ra takanuvy nie jest zlym pomyslem.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
porownanie z innymi zestawami
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
Takanuva- Przybij piatke ziom !
Tamana- Zartujesz se ?

No i na koniec chcialem powiedziec ze jak ktos sie spodziewal oceny to jej nie dostanie poniewaz nie bylo to robione pod "recenzje" tylko tylko bardziej "co mysle o zestawie" ale jeśli ktos chcial kupic sobie takanuve to polecam .
chyba nie dostane za ten temat ostra ?


Ostatnio zmieniony przez Tony dnia Czw 20:49, 28 Sie 2008, w całości zmieniany 1 raz
Czw 20:43, 28 Sie 2008 Zobacz profil autora
Takanui



Dołączył: 14 Sie 2007
Posty: 1803
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Nie, osta nie dostaniesz.
Bardzo dobrze robisz rysunki, ale to co myślisz o secie niezbyt dobrze ci wyszło:
-za dużo obrazków.
-za mało tekstu.
Ocena - 4/10.
Sob 10:51, 30 Sie 2008 Zobacz profil autora
Zakhai
Dawny Moderator


Dołączył: 11 Gru 2005
Posty: 1999
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Legnica\Wrocław

Post
Bardziej niewyraźnych zdjęć nie widziałem jeszcze, popracuj nad stabilizacją obrazu albo pij mniej kawy xD.

Recka 3/10
Sob 20:39, 30 Sie 2008 Zobacz profil autora
Adamziomal



Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 196
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Toruń

Post
Recka 4/10, zdjęcia pudełka są rozmazane (kanohi też) ale spoko.
Wto 19:07, 09 Wrz 2008 Zobacz profil autora
Toa Protodermis
Administrator


Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 2090
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Kilka spraw: Jak robisz zdjęcia, to w dobrze oświetlonym pomieszczeniu, trzymając aparat obydwoma rękami, opierając je najlepiej o klatkę piersiową, lub o stół. Jeżeli masz aparat z manualnymi ustawieniami, postaraj się ustawić czas otwarcia migawki na jak najmniejszy. Robiąc zdjęcia z bliska, np. masce, włączaj tryb makro. No i to chyba wszystko jeśli chodzi o tą recenzję. Krótki tekst i nic nie widać na zdjęciach.
Wto 20:30, 09 Wrz 2008 Zobacz profil autora
Ner`Zhul



Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 99
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Znikąd

Post
Jak już mówił Takanui, za dużo zdjęć, a za mało tekstu. Mogłeś przynajmniej opisać dokładniej wygląd Takanuvy (Jakbyś dał mniej zdjęć, to by było jeszcze gorzej xD). Ogółem recka fajna, humoru nie brak. Jedna uwaga: Przy śmiesznej scence zamiast "Tanma" napisałeś "Tanama". Nikt tego nie zauważył Rozbawiony (Chyba)

Ocena recki: 6/10
Ocena setu: 7,5/10
Śro 14:12, 10 Wrz 2008 Zobacz profil autora
Tony



Dołączył: 04 Lis 2007
Posty: 557
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Na poczatek to przepraszam was wszystkich za jakosc zdjecia [nie pytajcie jak udalo mi sie tak rozmazac obraz] co do ilosc tekstu to niestety jakos nie umiem wyrazac tego co widze Rozbawiony w ogole to miala byc [ i jest] pseudo recenzja [nawet spodziewalem sie ze jakis mod to usunie] a do tamtego bledu z tanma to pewnie za szybko pisalem i niezauwazlem Zmieszany .
PS pozdrawiam kazdego kto krytykowal moje pseudo arcydzielo [ponoc "czlowiek uczy sie na bledach"]
Śro 17:25, 10 Wrz 2008 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin