Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Carapar

 
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Carapar
Autor Wiadomość
shukkaku
Gość





Post Carapar
Witam na mojej recenzji o Caraparze...

Recka składa się z opisów i 20 zdjęć.



Pudełko od przodu na którym widać Carapara oraz napis BIONICLE BARRAKI.



Pudełko od tyłu na którym widać resztę Barraki oraz Carapara.

No to zaczynamy... Bardzo wesoły




Oto częsci potrzebne do zbudowania Carapara.



To jest głowa bez metalowych zębów.

Moitacz kałamarnic z pomarańczową kałamarnicą przygotowaną do wystrzelenia.






Tutaj widzimy nożyce Carapara zamknięte i otwarte.




Tutaj widzimy głowę już z metalowymi szczękami.



Cały Carapar!

Teraz czas na zapoznanie się!



Zapoznanie się z Pegazem(zbudowanym przeze mnie)



...Chyba się nie lubią...



Może polubi Star Wars'y ?

R2D2 polubił kałamarnicę.. XD... Carapra się wścieknie.

No i dostał za swoje...


Po długim zwiedzaniu i zapoznawaniu się czas na łyczek piwa.

A potem po pijaku na desce... XD
Może byś pokazał tą swoją deskorolkę. Co Carpuś?



A teraz test inteligencji BIONICLE:



Podsumujmy:

Koleżeństwo: Smutny
Agresja: Bardzo Wściekły
Inteligencja: Pomysł Smutny
Umiejętności: Walka, Picie piwa, jazda na desce.

THE END- Proszę oceniać Mrugnięcie
Nie 17:51, 14 Gru 2008
Phanta



Dołączył: 30 Paź 2007
Posty: 1186
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5

Post
nic o Carapaksie takego co by mnie zaciekawiło poweidziałeś, to ma byś recezja czyli opisuejsz wszystko (może nie) a nie pokazujesz jakeiś historyjki.
Nie 19:08, 14 Gru 2008 Zobacz profil autora
Kraahkanuva



Dołączył: 01 Lut 2008
Posty: 766
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Nynrah/Toruń Ranga: Przywódca BCF

Post
To nie recenzja tylko gniot. Śmiech Sam kiedyś zrobiłem reckę (porażka, ale była przynamniej na temat), i po niej sobie odpuściłem... ty lepiej pójdź w moje slady... zdjęcia rozmazane, nic nie widać, to nie opisy tylko historyjka pokroju Kalmahiczkowych.... 2-/10. To jedyna sprawiedliwa ocena.
Nie 19:24, 14 Gru 2008 Zobacz profil autora
Woozie



Dołączył: 10 Maj 2008
Posty: 312
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Cóż zamiast zrobić porządną reckę Carapara skupiłeś się na (nie)śmiesznych scenkach. Powinieneś poćwiczyć robienie zdjęć, których zrobiłeś zbyt dużo i przy okazji nie na temat. Rozbawiły mnie dwa twoje teksty: metalowe szczęki (przecież to plastik) i nożyce Carapara (to kleszcze). Ogółem 2/10.
Nie 21:27, 14 Gru 2008 Zobacz profil autora
Scorpion



Dołączył: 09 Lis 2007
Posty: 389
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: z Acocidotego

Post
Zgadzam się w pełni z Woozim. Większa część twojej recenzji to jakieś dziwne i nie śmieszna śmieszne scenki.

Set-8/10
Recka-4/10
Pon 19:43, 15 Gru 2008 Zobacz profil autora
Lewa



Dołączył: 15 Maj 2007
Posty: 1794
Przeczytał: 9 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Kraahkanuva napisał:
To nie recenzja tylko gniot. Śmiech

Dokładnie Mrugnięcie. Opisów praktycznie nie ma. Piszesz tylko ciągle "Tu widzimy...". Zdjęć całkiem sporo, ale TYLKO JEDNO jest jako takiej jakości. Reszta zdjęć to totalna porażka. Poza tym recka to głównie opisy, a nie śmieszne scenki. A u ciebie wyszło, że recka to głównie śmieszne scenki i ew. można tam dziabnąć coś o secie. A scenki piszę "śmieszne" odruchowo. One wcale nie są śmieszne. Już śmieszniejsze jest to, że to coś powyżej nazywasz recenzją Bardzo wesoły. Tak więc ocena niestety 1/10 Mrugnięcie.
Sob 11:53, 03 Sty 2009 Zobacz profil autora
Toa Protodermis
Administrator


Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 2090
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Nie załamuj się, tylko spróbuj poczytać moje recki na bio-page. Daleko im do ideału, ale przynajmniej mają dużo tekstu i w szybki sposób jasno przedstawiają najważniejsze cechy setu.
Sob 19:35, 03 Sty 2009 Zobacz profil autora
Zipekk



Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 113
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

Post
Słaba recka. Mogęci dać najwyżej 2/10. ten Barraki mi się nie podoba i za niego tylko 5/10. Średnia:3+/10. Jakie picie piwa? Jaka jazda na desce? Współczuje twojemu Caraparowi.
Pon 14:24, 30 Mar 2009 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin