Forum PFB Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyGalerieZaloguj
Topowe dychy Zleta

 
Odpowiedz do tematu    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Topowe dychy Zleta
Autor Wiadomość
Zelt
Moderator


Dołączył: 08 Wrz 2012
Posty: 2468
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post Topowe dychy Zleta
Ahoj! Wesoły

Jako, że ostatnimi czasy topowe dziesiątki zyskują coraz większa popularność, to i ja postanowiłem zrobić kilka materiałów w tej konwencji.

TOP 10 NAJLEPSZYCH:
[link widoczny dla zalogowanych]

TOP 10 NAJGORSZYCH:

[link widoczny dla zalogowanych]

INNE
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Mam w planach jeszcze kilka materiałów, ale to kiedy je wrzucę w dużej mierze będzie zależało od ilości wolnego czasu.

W każdym razie, enjoy. Mrugnięcie


Ostatnio zmieniony przez Zelt dnia Nie 19:22, 25 Cze 2017, w całości zmieniany 2 razy
Pią 23:01, 09 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Toa Protodermis
Administrator


Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 2090
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
O proszę proszę, dobry pomysł xD Bardzo podobna lista do mojej, więc cóż mogę rzec? Zgadzam się Bardzo wesoły
Sob 23:59, 10 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Lewa



Dołączył: 15 Maj 2007
Posty: 1761
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Toa Protodermis napisał:
Bardzo podobna lista do mojej, więc cóż mogę rzec? Zgadzam się Bardzo wesoły

Nawet nazwał ją Topową na twoją cześć xD.
Nie 6:23, 11 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Proton44
Zaklinacz Fantastyki


Dołączył: 04 Wrz 2014
Posty: 788
Przeczytał: 17 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Location censored

Post
W 99% się nie zgadzam. Jak zawsze na opak. Choć Quake nie jest zły to może zostać na liście.
Nie 18:20, 11 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Zarian



Dołączył: 28 Maj 2016
Posty: 246
Przeczytał: 4 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

Post
A ta literówka w tytule temacie to specjalnie?
Nie 20:16, 11 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Mek



Dołączył: 24 Wrz 2007
Posty: 1489
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Zarian napisał:
A ta literówka w tytule temacie to specjalnie?


Newfagi nie rozumieją.


Ostatnio zmieniony przez Mek dnia Nie 21:16, 11 Wrz 2016, w całości zmieniany 1 raz
Nie 21:15, 11 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Zelt
Moderator


Dołączył: 08 Wrz 2012
Posty: 2468
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Nowy materiał, tym razem o tych najlepszych z [link widoczny dla zalogowanych]. Mrugnięcie
Pon 22:04, 12 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Souler



Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 2430
Przeczytał: 8 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Goleniów

Post

Pon 23:04, 12 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Toa Protodermis
Administrator


Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 2090
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
O ile z najgorszą 10 się zgadzałem, o tyle nie mogę się zgodzić z top 10. Gali i Kopaka Uniter jeszcze nie są tacy źli, mogą w sumie być na tej liście, mimo, że Kopaka jest za drogi przez połączenie z Melumem, nie ma tarczy i ma zbroję na przedramionach w dziwnym kolorze, a w Gali o dziwo lubię dziwny kolor i asymetrię, natomiast broń i maska mi się kompletnie nie podobają. To są takie dwa z którymi średnio się zgadzam, natomiast z Gali Master na pierwszym miejscu i z Lewą Masterem w ogóle na tej liście się nie zgadzam kompletnie. Gali zasługuje na miejsce gdzieś tam w środku, ale Lewa to set między średnim a kiepskim, właśnie robię jego recenzję Rozbawiony

@Souler - Apo Mode On - Teraz zauważyłem że masz w sygnie napisane ZWYCIĘCA zamiast ZWYCIĘZCA xD


Ostatnio zmieniony przez Toa Protodermis dnia Wto 10:10, 13 Wrz 2016, w całości zmieniany 1 raz
Wto 10:06, 13 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Zelt
Moderator


Dołączył: 08 Wrz 2012
Posty: 2468
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Souler napisał:


Dzięki, jak zwykle nie zawodzisz. Bardzo wesoły

@ToP, cieszy mnie to akurat - wydaje mi się, że każdy powinien mieć swoje zdanie, nawet, jeśli my się z nim zbytnio nie zgadzamy. To zawsze jakieś urozmaicenie i powód do ewentualnych dyskusji. Mrugnięcie
Wto 14:58, 13 Wrz 2016 Zobacz profil autora
Proton44
Zaklinacz Fantastyki


Dołączył: 04 Wrz 2014
Posty: 788
Przeczytał: 17 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Location censored

Post
Jestem mile zaskoczony pozycją 1, ponieważ nie ma tam Umaraka Huntera. Wyrzuciłbym Gali Uniter i Lewe Master, a na zbity pyszczek to Onue Uniter.
Śro 17:47, 14 Wrz 2016 Zobacz profil autora
foldare



Dołączył: 16 Lis 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Ej ale to się akurat zgadza, nawet bez Umaraka i tak zestaw daje radę.
Śro 16:27, 16 Lis 2016 Zobacz profil autora
Zelt
Moderator


Dołączył: 08 Wrz 2012
Posty: 2468
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Post
Przeglądając dzisiaj swojego imgura spostrzegłem, że ukończyłem swego czasu kilka materiałów związanych z tematyką tegoż wątku i - co ciekawe - nie wrzuciłem ich tutaj do tej pory [SIC!]. Dlatego wstawiam je teraz:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Enjoy! Wesoły
Nie 19:21, 25 Cze 2017 Zobacz profil autora
-Krzyk-
Administrator


Dołączył: 26 Sie 2009
Posty: 1091
Przeczytał: 43 tematy

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: ? Gdzie? Jak?

Post
Ech, chciałoby się parę takich Slizerów... Ale czy Jungle aż tak się różni od Suba? Nie widzę na obrazku :/
Nie 21:10, 25 Cze 2017 Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum PFB Strona Główna » Recenzje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Music Lyrics.
Regulamin